Producenci

Polityka prywatności

Jakie informacje o użytkownikach gromadzi lampylampy.pl i w jaki sposób je wykorzystuje?

Lampylampy.pl ogranicza zbieranie informacji o swoich klientach do niezbędnego minimum - dane te podają Klienci w momencie wypełniania formularza zamówienia bądź rejestracji swojego konta. Dane te wykorzystywane są tylko do kontaktu z Kupującym oraz przy wykonywaniu listów przewozowych dołączanych do przesyłek.

W jaki sposób lampylampy.pl zabezpiecza dane?

Dbamy o to by dane osobowe naszych Klientów były doskonale strzeżone. Spełniamy normy, które nakłada na nas ustawa z dnia 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. 02.101.926 z póź. zm.). Nowoczesna platforma informatyczna oraz systemy zabezpieczeń gwarantują najwyższe bezpieczeństwo mające na celu ochronę danych pozostających pod naszą kontrolę przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją. Prawa dostępu do danych osobowych użytkowników serwisu zostały w restrykcyjny sposób ograniczone, tak aby informacje te nie znalazły się w rękach osób niepowołanych. Złożenie zamówienia oznacza zgodę na przechowywanie i przetwarzanie przez firmę Industi Sp.z.o.o. będącą właścicielem sklepu internetowego lampylampy.pl, danych osobowych zawartych w zamówieniu zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych (Pz.U.N 133 poz. 883).

Jak edytować lub usunąć swoje dane osobowe?

Klient ma prawo do wglądu oraz pełnej edycji swoich danych osobowych za pośrednictwem prostego w obsłudze panelu. Dostęp do panelu odbywa się ze strony głównej poprzez kliknięcie Moje konto. Klient może też samodzielnie usunąć swoje dane z bazy lampylampy.pl. Warunkiem samodzielnego dokonania zmian lub usunięcia danych osobowych z bazy jest zakończenie wszystkich transakcji. W trakcie realizacji zamówienia zmiany mogą być dokonane jedynie po skontaktowaniu się pracownikiem lampylampy.pl.

Jak samodzielnie dbać o bezpieczeństwo swojego konta?

Drogi Kliencie, pamiętaj, by również samodzielnie dbać o bezpieczeństwo swojego konta w naszym serwisie. Sugerujemy, aby stosować się do następujących zasad:

  • nie podawać nikomu swojego hasła; jeśli wydaje Ci się, że ktoś mógł podejrzeć jak wpisujesz hasło, natychmiast je zmień
  • stosować hasło zawierające przynajmniej 6 znaków w tym co najmniej jedną cyfrę
  • zmieniać hasło regularnie; jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, zmień hasło natychmiast
  • unikać stosowania tych samych haseł w różnych serwisach
  • korzystając z obcego komputera nigdy nie zapisywać haseł w przeglądarce, a po zakończeniu eksploracji wylogować się z serwisu
  • nie wiązać hasła jakiego używasz: z Twoją nazwą użytkownika, imieniem, nazwiskiem, przezwiskiem ani z informacjami, związanymi z Tobą, łatwymi do odgadnięcia ? np. imię żony, męża, dziewczyny, chłopaka, psa, kota, data urodzin itp.

W sytuacji, gdy stwierdzimy, że przy logowaniu do Twojego konta doszło do kilku nieudanych prób, otrzymasz stosowną informację i prośbę o kontakt z naszym serwisem.

Sklep internetowy Shoper.pl